Hjem / Nyheder / Industri nyheder / Findes der forskellige finish til rustfri stålhaner?

Industri nyheder

Findes der forskellige finish til rustfri stålhaner?

Der findes forskellige finish til vandhaner i rustfrit stål . Mens rustfrit stål i sig selv har en tydelig sølvfarve og finish, anvender producenterne ofte yderligere finish til rustfri stålhaner for at give forskellig æstetik og matche forskellige designpræferencer. Nogle almindelige finish til vandhaner i rustfrit stål inkluderer:
Børstet rustfrit stål: Denne finish opnås ved at børste overfladen af ​​rustfrit stål med en stålbørste, hvilket skaber et tekstureret, satinagtigt udseende. Den er populær for sin matte finish og evne til at skjule vandpletter og fingeraftryk.
Poleret rustfrit stål: Poleret rustfrit stål vandhaner har en glat, reflekterende overflade, der skaber en højglans glans. Denne finish opnås ved at polere det rustfrie stål til et højt niveau af glans.
Satin rustfrit stål: Satinfinish ligner børstet rustfrit stål, men har typisk et lidt glattere og mindre tekstureret udseende. Den giver en subtil glans og er kendt for sin modstandsdygtighed over for ridser og vandpletter.
PVD (Physical Vapour Deposition)-finish: PVD-finish er skabt ved hjælp af en specialiseret proces, der involverer fordampning af forskellige metallegeringer og aflejring af dem på overfladen af ​​rustfrit stål. Denne proces kan producere en bred vifte af finish, herunder guld, bronze, sort eller endda brugerdefinerede farver. PVD-finish er kendt for deres holdbarhed og modstandsdygtighed over for pletter og ridser.
Pulverlakeret finish: Vandhaner i rustfrit stål kan også pulverlakeres med forskellige farver og teksturer. Pulvercoating involverer at påføre et tørt pulver på overfladen og derefter hærde det gennem varme, hvilket resulterer i en holdbar og visuelt tiltalende finish.
Antikke eller patinafinisher: Disse finish giver et forvitret eller ældet udseende til armaturet i rustfrit stål. De skaber et vintage eller rustikt look og kan involvere teknikker som stressende, oxiderende eller kemiske behandlinger.
Garanter høj kvalitet med vores ekspertise

Anbefalede produkter